privezcifaq

Član North Side Team Subotica kluba može da postane bilo ko, bez obzira na marku ili tip automobila koji vozi. Potrebno je obratiti se nekome od osnivača kluba lično ili preko e-mail adrese. Tada budući član (junior član) plaća članarinu u iznosu od 3 000,00 dinara za tekuću godinu. Budući član mora da preda molbu upravi A.M.K North Side Team, pritom uprava donosi odluku da li budući član dobija status Junior Člana.

peharifaq

Jedan član kluba mora prvenstveno da bude punoletan i da poseduje vozačku dozvolu, mora da poštuje pravilnik kluba kao i ostale članove kluba. Da plati godišnju članarinu naj kasnije do 14. Februara (Novi član plaća odmah članarinu). Da doprinese poboljšanju i promociji kluba, dolazi na druženja i manifestacije, da se odgovorno ponaša u saobraćaju jer samim tim prezentuje sam klub, da na svom vozilu ima obeležje kluba u vidu bočnih nalepnica.

clanskakartica

Član auto moto kluba članstvom dobija:

  • Člansku karticu
  • Bočne nalepnice koje je u obavezi da ima na vozilu (naknadne nalepnice plaća sam)
  • Klubsku majicu
  • Pogodnost u plaćanju robe ili usluge kod prijatelja kluba.

majicastaritipfaq

Naravno da može. Imamo nekoliko članova kluba koji voze motocikle. Svakako treba uzeti u obzir pravila u uslove jednog člana odnosno obaveze. Samim tim postoji mnogo ljudi koji su ljubitelji modifikovanih automobila, ali niti imaju vozilo, niti imaju vremena da se posvete klubu, odnosno obavezama kluba – tada mi predlažemo da kao takav ostane fan kluba, jer će i dalje biti u mogućnosti da posećuje sva naša dešavanja ali neće imati obaveze prema klubu

particlesfaq

Ne. Odgovornosti koje se stiču kao član kluba ne znače privilegije. Tu smo da pomognemo, da damo savete i pomoć oko svega onoga u šta se razumemo. Počevši od preporuke gde kupiti delove pa do servisera. Pogodnosti se dobijaju uz prikazanu člansku kartu u radnjama sa kojima imamo višegodišnju saradnju.

autifaq

Naravno, Zapravo, junior član ima u obavezi da posećuje manifestacije i skupove bez obzira da li ima vozilo ili ne. U goste idemo organizovano. Dogovaramo se međusobno ko bi da ide, a troškovi puta se dele. Kako mi očekujemo goste, tako i drugi očekuju nas. Kada se pojavimo u većem broju uvek smo dobrodošli i uvek nam budu zahvalni na tome.

locationfaq

Prijava to est kotizacija za takmičenje se vrši za sve one koji zele da se takmiče bez obzira na kategoriju ili članstvo jednog kluba. Svako ko plati kotizaciju može da se takmiči bez obzira da li je član ili nije član kluba.

slavicafaq

NST Ne “Budži” ničiji automobil. to radi svako sebi o svom trošku. NST je tu da pomogne oko saveta, ali ne i oko finansijske podrške. Naravno, imamo članova koji će vam to rado uraditi ali to ide u dogovoru s njime. U takvim slučajevima NST ne preuzima nikakvu odgovornost.


Back to top