Blog

Poslednje Novosti

21. Godišnjak sastavio svoj neverovatan rally automobil u ambaru!

alex

Upoznajte Alex Kelsey-a sa Novog Zelanda, čoveka sa samo dvadeset i jednom godinom starosti koji je sastavio sopstveni neverovatan rally automobil u ambaru za nešto manje od dve godine. Sa dislekcijom i velikim poteškoćama u školi, možete da vidite koliko je ogromnu pažnju i posvećenost uzložio kako bi sastavio od ničega – nešto. Želeo je automobil koji izgleda dobro, zvuči dobro, jeftin i jednostavan za sastavljanje.To ga je dovelo do dostupne Peugeot 207 šasije i izgleda, u koju je ugradio V6 motor iz Renault formule takmičarskog vozila.

Aleks je izvario sve posebno i modifikovano počev od šasije i vešanja, sam je odradio karbon fiber poslove, uz napomenu da je neprobojni material neophodan kada je u pitanju jačina šasije takmičarskog automobila. Kada je auto bio sastavljen i završen, odbacio je sva moguća očekivanja sa ubrzanjem od 0-200 km/h za samo 7 sekundi.

Sa svojim prvim modifikovanim Subaru projektom je kao najmlađi takmičar pobedio na Novozelandskom takmičenju.i samim dobio titulu kao najmlađi takmičar koji je u svojoj dvadeset i prvoj godini uradio tako nešto…

Pogledajte video u prilogu o kome i čemu se tačno radi:

preuzeto sa: fancytuning.com

Ostavi Komentar


Back to top